Galerie en vergaderlocatie De Riethoeve

In het centrum van de Foodvalley en vlakbij het Middelpunt van Nederland, in het fraaie buitengebied van Lunteren, vindt u Galerie De Riethoeve. Een sfeervolle en inspirerende accommodatie voor allerlei zakelijke, maatschappelijke en sociale doeleinden in de creatieve sfeer. De voormalige rietgedekte paardenstal is omgebouwd tot galerie met uitstekende mogelijkheden op vele vlakken. Te midden van natuur, rust en ruimte kunt u met uw team zowel binnen als buiten gebruik maken van deze creativiteit stimulerende  accommodatie. De galerie is geschikt voor vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, cursussen, trainingen etc..

In de grote zaal kunnen presentaties gegeven worden voor groepen tot 60 personen. De 3 kleinere zalen zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops van 5 tot 15 personen.

Ondanks de grootte van deze accommodatie zijn alle zalen behaaglijk en sfeervol ingericht.U heeft in alle gevallen de beschikking over het gehele gebouw en terrein. Keuken, toilet, de zalen en het terras. Doordat u alle zalen voor uw gezelschap kunt gebruiken, kunt u het gezelschap op elk moment splitsen in kleinere groepen.

De galerie is voorzien van alle benodigde inrichting en apparatuur om uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen. We beschikken over een professionele geluidsinstallatie, met mengtafel en draadloze microfoon, lichtinstallatie, flip-overs, whiteboards, projectieschermen en een beamer. Minimale groepsgrootte is 10 personen.

Locatie KENMERKEN

ConferentieruimteJa
Flip-overJa
Daglicht in ruimteJa
Beamer/projectorJa
CapaciteitAantal
Aantal zalen2
Aantal kamers2

Contact

Galerie De Riethoeve
Blankespoorsedijk 2
6741 LB Lunteren