Congrescentrum De Werelt

Congrescentrum De Werelt is centraal gelegen in het Luntersche Buurtbosch. De locatie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 600 personen en heeft 127 hotelkamers. De Werelt ligt aan de westzoom van de Veluwe. Dat geeft je gasten meteen een wow-gevoel als ze aankomen. Je vindt bij ons alle rust en ruimte om inspiratie op te doen, kennis te delen en goede besluiten te nemen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over tal van interessante mogelijkheden voor outdoor programmabreaks. Rust en ruimte in overvloed. Samen maken we een succes van jouw bijeenkomst! https://dewerelt.nl/nl/vergaderen

Bereikbaarheid en parkeren

De Werelt ligt centraal in Nederland. Via snelwegen A1, A12 en A30 sta je binnen no-time op de oprijlaan. Op het terrein zijn 400 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. De locatie is ook per openbaar vervoer goed bereikbaar vanuit Ede en Amersfoort. Er stopt minimaal twee keer per uur een trein in Lunteren. Het station ligt op een kwartier lopen van De Werelt.

Pendeldienst

Indien gewenst zetten we pendelbussen in om jouw gasten vanaf het station naar De Werelt te brengen.

Historie

De Werelt is gebouwd in 1962. Lokale kranten reppen over ‘het grootste conferentieoord’ van West-Europa. Dat is De Werelt al lang niet meer, maar door de unieke natuurlijke omgeving en combinatie van congres- en hotelfaciliteiten behield de plek door de jaren heen zijn aantrekkingskracht. Tal van toonaangevende bedrijven, overheden en organisaties hielden hun bijeenkomst in De Werelt.

Bewust en lokaal

Congrescentrum De Werelt doet er er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat jij en jouw gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Onderstaand een greep uit onze duurzaamheidsmaatregelen. De Werelt is in het bezit van een gouden Green Key. Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de eventbranche. Het garandeert jou dat we er alles aan doen om het milieu te sparen. Zonder in te leveren op comfort en kwaliteit natuurlijk. De Werelt ondersteunt en initieert bovendien initiatieven om maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen haar organisatie op de agenda te houden.

Locatie KENMERKEN

ConferentieruimteJa
VergaderruimtesJa
Daglicht in ruimteJa
Horeca en recreatie mogelijkhedenJa
CapaciteitAantal
Kleine en grote groepen10 tot 600 personen
Flexibele zalen15
Hotelkamers127

Contact

CONGRESCENTRUM DE WERELT
Westhofflaan 2
6741 KH Lunteren