De Beekse Hoeve

De Beekse Hoeve is gespecialiseerd in het organiseren van huifkartochten, complete arrangementen en activiteiten. Onze doel groepen zijn Families, bedrijven en scholen. Ook krijgen wij veel aanvragen voor vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en sportieve activiteiten.

Met trots kunnen we zeggen dat we dit jaar 10 jaar bestaan, en al 10 jaar lang leuke activiteiten en arrangementen voor onze gasten mogen verzorgen. Er is dan ook niets mooiers dan het verzorgen van een familie of bedrijfsfeest. In samenwerking met de beste horeca bedrijven in en om het Goudsberggebied bij Lunteren bieden wij leuke programma’s aan voor elke doelgroep. Wij adviseren onze gasten graag bij hun keuze, boeken via de website is een mogelijkheid maar u bent ook van harte welkom bij ons op de Beekse Hoeve.

Een belangrijke en zeer leuke doelgroep zijn ook de scholen en verenigingen. Er is niets mooiers dan activiteiten te organiseren voor kinderen. Wij doen dan ook onze uiterste best om de jeugd een positieve ervaring mee te geven.

Samen ontdekken, samen leren en samenwerken zijn dan ook belangrijke kern woorden.

De Beekse Hoeve is opgericht in 2005 en heeft dus veel ervaring opgebouwd. Het doel van de Beekse Hoeve is dan ook om uw dagje op de Veluwe onvergetelijk leuk te maken. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel!


Onze hoofd activiteit zijn tochten met zeer luxe huifkarren, deze zijn rolstoelvriendelijk en zitten erg comfortabel. Wij halen onze gasten dan ook op voor de deur, met vriendelijke paarden en een gezellige koetsier/verhalenverteller  en natuurgids. Bij al onze opstapplaatsen kunt u gratis parkeren, lekker koffie drinken en genieten van een hapje of drankje.

Wij heten u dan ook van harte welkom op de Beekse Hoeve.

Locatie Kenmerken

BBQ tocht
​Pannenkoekentocht
​Picknicktocht
Boerenmidgetgolftocht
​Scholen
Capaciteit:Aantal
​Huifkars3
​Partytenten2

Contact

​De Beekse Hoeve
​Heideweg 2a
6731 SN Otterlo