Zakelijk rond het Middelpunt van Nederland

Rond de Goudsberg vindt u unieke en inspirerende locaties voor al uw (meerdaagse) congressen, conferenties, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten. Centraal gelegen locaties van hoge kwaliteit. Prima bereikbaar met trein en de auto, die u gewoon gratis kunt parkeren. Verlaat de drukte van de stad en laat uw creativiteit hoogtij vieren in een groene, bosrijke omgeving waar gastvrijheid nog vanzelfsprekend is. Bij Lunteren vindt u prachtige locaties voor uw zakelijke evenement, van conferentiecentra tot congreshotels en vergaderruimtes. Het ruime aanbod aan bijzondere vergaderlocaties maakt het Middelpunt van Nederland een perfecte bestemming voor al uw zakelijke bijeenkomsten, events en bedrijfspresentaties. Van landelijk gelegen conferentiecentra tot eigentijdse en moderne congreshotels: hier vindt u altijd een geschikte locatie. Voor meerdaagse congressen zijn er volop overnachtingsmogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van alle zakelijke locaties. Welkom op de Goudsberg, Middelpunt van Nederland!

Goudsberg smaken

Culinair val je op de Goudsberg van de ene verrassing in de andere. De locale horeca gebruikt veel producten van Veluwse oorsprong en heet je van harte welkom om te komen proeven van o.a. eigen honing, wijn, bier, brood en kaas. Erkend Veluwse Streekproducten vormen de eredivisie van lekker en gezond eten. De producten worden stuk voor stuk gemaakt door bedrijven en mensen met heel veel liefde en passie voor wat ze doen. Ze werken op ambachtelijke manier en dat proef je!

Congres locaties

Rond de Goudsberg vind je alle zalen, vergader-ruimtes en faciliteiten die je nodig hebt om kennis te delen, te inspireren en te verbinden. Verscheidene bedrijven bieden flexibele ruimtes geschikt voor 10 tot 600 personen. De ligging in de bosrijke omgeving van Lunteren zorgt bij aankomst voor het wow-gevoel. Dat maakt de bossen bij het Middelpunt van Nederland dé locatie voor jouw congres, seminar of symposium. Je vindt bij ons alle rust en ruimte voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Buiten activiteiten

​Het Goudsberggebied is een waar eldorado voor wandelaars, fietsers en ruiters. Meer dan 1.500 hectare bos, heide, stuifzand en landgoederen aan de westelijke rand van de Veluwe. Cross de heuvels op met je mountainbike of geniet rustig fietsend of in het zadel van de prachtige omgeving. Voor wandelaars zijn vele mooie routes uitgezet en wie weet spot je onderweg wel een ree, moeflon of wild zwijn. Perfect om even tussen de vergaderingen door het hoofd leeg te maken!