Hartstocht Winterwalk van de Hartstichting in Lunteren

De Goudsberg

Zaterdag 25 januari vond de Hartstocht Winterwalk plaats op de Goudsberg in Lunteren. Er waren 3 routes uitgezet in het 55 km lange wandelnetwerk rondom het Middelpunt van Nederland. Op deze zaterdag werd het Middelpunt van Nederland het Hart van Nederland genoemd, waardoor de hartstochten dit jaar een extra betekenis kregen.

Zonsondergang

Ab Welgraven

Zonsondergang in de Lunterse Eng, tegen de Goudsberg aan.

Goudsberg prachtig aangelicht

Ab Welgraven

Op oudejaarsmiddag 2019 was het licht buiten heel bijzonder, een beetje mist met de zon erbij. Voor een amateurfotograaf die van de natuur houdt ideale omstandigheden en dus trok ik er die middag op uit. Door het Fislerwoud, langs de Koepel en over de Goudsberg met als resultaat de foto’s van deze fotoblog.

Heide velden op de Goudsberg: Hessenweg

Ab Welgraven

Aan de oostkant van de Hessenweg, tussen de Boslaan en de Engweg, ligt een prachtig stukje hei. Dit jaar ook in volle bloei.Als je maar vroeg genoeg opstaat, kun je de mooiste foto’s maken. ​

Heide velden op de Goudsberg: Poelheide

Ab Welgraven

Augustus heidemaand en heide week. De hei staat in bloei. Op de Goudsberg kun je daar op veel plekken van genieten. In deze blog foto’s van de Poelheide.  Te beginnen met de weg er naar toe, schilderachtig! En dan de Poelheide zelf, een plek om even te gaan zitten en te genieten van de rust en de schoonheid om je heen.