50/50 Hotel Belmont

Wilt u lekker onbezorgd op vakantie? Dan zit u helemaal goed in 50|50 Hotel Belmont! Dit hotel beschikt over 50 comfortabele hotelkamers, waarvan er tien speciaal zijn ingericht voor mindervaliden. De kamers hebben uitzicht op het omliggende bos en buitenterrein.

Faciliteiten

De medewerkers van 50|50 Hotel Belmont zorgen voor een welkom gevoel. Voor uw auto is er een gratis parkeerplekje op de parkeerplaats van het hotel. In het restaurant wordt eigengemaakt gebak geserveerd en wordt gewerkt met verse seizoensproducten. Hotel Belmont serveert een uitgebreid ontbijt. Bij goed weer zit u heerlijk op de lommerrijke terrassen. U kunt genieten van alcoholvrije cocktails en andere niet-alcoholische dranken.

Kamers

Alle kamers in 50|50 Hotel Belmont zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en toilet, een föhn, een bureau en een televisie. In de (tien) mindervalidenkamers zijn de bedden in hoogte verstelbaar en is de badkamer aangepast. De mindervalidenkamers bevinden zich op de begane grond.

Bijzondere missie

50|50 hotel Belmont is onderdeel van het Leger des Heils. We begeleiden jaarlijks zo’n honderd mensen op hun weg terug naar de arbeidsmarkt. Deze deelnemers kunnen werkervaring opdoen binnen alle afdelingen in ons hotel: bij de receptie, in de keuken, bediening, housekeeping, technische dienst en op het buitenterrein.

50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont Goorsteeg 66, 6718 TB Ede. T: 0318 – 482 365 E: Stuur een email W: Bezoek onze website