Restaurant / Hostel ‘Aan Tafel’

Een restaurant met een sociaal-maatschappelijke visie, gerund door mooie mensen waarbij meerdere internationale vrijwilligers.
Ze worden vaak kansarme jongeren genoemd maar hier werken ze samen en helpen met koken en serveren in het restaurant. Daarin begeleiden ze ook Nederlandse jongeren die van het speciaal onderwijs komen en die graag wat willen leren in de Horeca. Tevens willen we mensen de gelegenheid bieden om gezellig aan te schuiven bij onbekende of bekende andere gasten aan tafel.
Het restaurant heeft ongeveer 35 zitplaatsen, daarnaast hebben we drie hostel kamers voor 2 personen met stapelbedden voor €25,- per persoon per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Ideaal voor bijvoorbeeld wandelaars en fietsers die de Veluwe willen ontdekken en vooral het prachtige Goudsberggebied rond het Middelpunt van Nederland. We willen de prijzen met deze combinatie zo laag mogelijk houden zodat het voor iedereen betaalbaar blijft om eens lekker uit eten te gaan.

​Lunchen of dineren

Kom heerlijk eten in ons restaurant. Reserveer een eigen tafeltje, of ontmoet andere gasten aan grotere tafels en begin een boeiend gesprek en geniet van het heerlijke eten en van een mooie nieuwe ervaring. Het meest actuele menu vindt u hier: Menu Aan Tafel

Locatie kenmerken

OmschrijvingAantal
Restaurant35 zitplaatsen
Hostel kamers3

Een heerlijk buitenterras

Nieuw is een fantastische, ruime en sfeervolle binnentuin achter het restaurant met voldoende plaatsen voor wel 50 gasten! Heerlijk lunchen in de zon of gezellig wat drinken en snacken in deze prachtige, omsloten binnentuin is een ervaring op zich!

Contact

Restaurant Aan Tafel
Dorpsstraat 169,
6741 AG Lunteren