De Lunterse Boer

Natuurlijk genieten in de bossen. Bij ons kunt u terecht voor lunch, diner, familieweekenden, vergaderingen en meer. Kies een plek in ons vernieuwde restaurant, rond de openhaard of op ons ruime terras om te genieten van onze gerechten. Ons keukenteam bereid dagelijks als ons eten vers en werkt zoveel mogelijk met streekproducten. Hiermee steunen we niet allen lokale boeren, maar weten wij ook precies waar ons eten vandaan komt. U vindt al onze menu’s op onze website. Naast ons restaurant hebben wij twee hotelgebouwen met totaal 18 kamers, ieder met een eigen terras of balkon. Speciaal voor onze gasten die ook graag van ons eten genieten en blijven overnachten hebben wij speciale hotel arrangementen. Als extra service bieden wij ook fietsen te huur aan, zowel gewone fietsen als elektrische fietsen en kunt u gebruik maken van onze gratis shuttle service. U vindt de voorwaarden en meer informatie op onze site.

​VERGADEREN BIJ DE LUNTERSE BOER

U kunt bij ons kiezen uit 4 verschillende zalen: Luxe vergadercottage, Dennen, Horst en het Theehuis. Ook zijn onze zalen Dennen en Horst te combineren tot één grote zaal. Al onze zalen zijn standaard uitgerust met airconditioning, flip over, beamer + scherm en trainerskoffer gevuld met o.a. stiften, markeerstiften, tape en meer.Wij zijn ook een populaire vergaderlocatie vanwege onze goede keuken, rustige omgeving en centrale locatie. Al onze zalen hebben airconditioning, veel daglicht en toegang naar buiten. ​U vindt onze vergaderarrangementen, meer informatie en foto’s van de zalen op onze website. Mocht u vragen hebben over onze locatie dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij specialiseren ons in maatwerk.

Wij liggen slechts 8 minuten vanaf de A30, maar ook midden in de bossen. De Lunterse Boer is een unieke locatie om te vergaderen, maar ook centraal gelegen:

·        ± 20 minuten vanaf Veenendaal

·        ± 15 minuten vanaf Barneveld

·        ± 30 minuten vanaf Arnhem

·        ±15 minuten vanaf Ede

Locatie KENMERKEN

VergaderruimteJA
Flip-overJA
Daglicht in ruimteJA
Beamer/projectorJA
RestaurantJA
CapaciteitAantal
Vergaderruimtes3
Aantal kamers4

Wij hebben een ruime eigen parkeerplaats en een shuttle service. U kunt kiezen voor een van onze vergaderarrangementen, maar in overleg kan deze uiteraard ook aangepast worden naar uw wensen. Bijvoorbeeld groepsactiviteiten, (gezonde) snacks, wandelroutes of fietsen voor uw vergadergroep regelen wij met gemak. Laat u inspireren door onze omgeving. Vraag hier de beschikbaarheid aan van onze zalen, of mail ons.

Contact

De Lunterse Boer
Boslaan 87,
6741 KD Lunteren

  • Stuur een email
  • Bel ons:+31 318 48 36 57
  • Website