Landgoed de Scheleberg

Enkele minuten verwijderd van het Middelpunt van Nederland ligt Landgoed de Scheleberg. Het vakantiepark van TopParken staat bekend om zijn indrukwekkende oprijlaan, een unieke vergaderlocatie, de luxe vakantiehuizen en de ligging in de bossen van Lunteren. Op Landgoed de Scheleberg is het mogelijk congressen en meetings te organiseren en om een weekend, (mid)week of meerdere weken te genieten. Ga op vakantie!

Zwem tijdens uw zakelijk of privé verblijf in het verwarmde buitenzwembad, speel een potje tennis op de tennisbaan of huur een fiets om de omgeving te verkennen. Sluit de slag af met een heerlijk diner in restaurant @thePark Asia. Vanaf het vakantiepark kunt u verschillende wandel- en fietstochten maken. Bezoek bijvoorbeeld Het Nationale Park de Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum of natuurlijk het Middelpunt van Nederland!

Het hele jaar genieten in uw eigen vakantiewoning? Dat kan ook! Op het vakantiepark staat diverse vakantiehuizen & villa’s te koop. Bekijk hier het verkoopaanbod.