Landgoed de Scheleberg

Al meerdere keren is de Veluwe verkozen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Midden in dit prachtige gebied vindt u Landgoed de Scheleberg. U geniet op het park van alle faciliteiten én een fascinerende omgeving.
Op het park verblijft u in een comfortabel vakantiehuis of een luxe villa. Wilt u het gehele jaar genieten op deze toplocatie? Op Landgoed de Scheleberg zijn ook vakantiewoningen en villa’s te koop.
• Boek uw verblijf
• Bekijk het verkoopaanbod
Er zijn veel faciliteiten aanwezig op het park waardoor u zich niet zal vervelen. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad, sla een bal op de tennisbaan en sluit de dag af met een heerlijk diner bij restaurant @ThePark. Het park is niet omheind waardoor u zo de bossen inloopt. U kunt vanaf het park prachtige wandel- en fietstochten maken en voor de echte dierenliefhebbers… op de Veluwe is vaak wild te spotten.
De centrale ligging van Landgoed de Scheleberg is ideaal als u er graag op uit trekt tijdens uw verblijf. Binnen handbereik zijn o.a. Nationaal Park de Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum en Ouwehands Dierenpark. Ook kunt u een bezoek brengen aan de gezellige stad Arnhem, ‘kippendorp’ Barneveld en Ede.
Wilt u meer informatie over het vakantiepark en onze vakantiehuizen? Vraag de gratis brochure aan.