Hotel & Eethuys de Wormshoef

Hotel & Eethuys De Wormshoef is gevestigd in een monumentaal pand in het gezellige dorp Lunteren, aan de rand van de Veluwe en te midden van bos, heide en zandverstuivingen. Het Eethuys heeft een mooie plaats verworven op de culinaire kaart van Lunteren en omgeving. De Bourgondisch, Nederlands-Belgische keuken biedt voor ieder wat wils. Iedere dag wordt á la carte gekookt met dagverse producten. Het enthousiaste team en het ongedwongen en informele in ons Hotel & Eethuys zorgen voor een gezellige sfeer. Wij zijn het gehele jaar door, zeven dagen per week geopend (m.u.v oud en nieuw).

Ons hotel beschikt over 11 gezellige comfortkamers. Deze comfortkamers zijn in koloniale stijl uitgevoerd en ruim opgezet.

De Wormshoef bevindt zich midden op de Veluwe! De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Een gebied met mooie uitgestrekte zandverstuivingen en een rijke flora en fauna. Heerlijk om eens een stukje te wandelen of te fietsen. U bevindt zich vlakbij het ‘Middelpunt van Nederland’, het Luntersche Buurtbosch met uitkijktoren De Koepel en even verder ligt het Wekeromse zand en het Nationaal Park “De Hoge Veluwe” met het wereldberoemde Kröller Mullermuseum. Op korte afstand ligt Arnhem met het Openluchtmuseum, Burgers Bush en het Stedelijk museum. In Harderwijk kunt u het Dolfinarium bezoeken en ook De Apenheul in Apeldoorn is de moeite van een bezoek waard.

Hotel & Eethuys De Wormshoef
Dorpsstraat 192
6741 AS LUNTEREN