Gebruiksvoorwaarden & Privacy

Stichting Platform Goudsberg, Middelpunt van Nederland vindt de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar donateurs en bezoekers van de website belangrijk en vanzelfsprekend. Persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Verwerking van persoonsgegevens
Wanneer u informatie aanvraagt, artikelen via de webwinkel bestelt, donateur wordt of iemand opgeeft voor een cadeaulidmaatschap, dan worden uw gegevens vastgelegd. Stichting Platform Goudsberg, Middelpunt van Nederland gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van uw vraag of bestelling, en om relaties, donateurs en vrijwilligers te informeren over ons werk. Wij delen uw gegevens niet met derden, tenzij dat voor de uitvoering van uw vraag noodzakelijk is.

Klikgedrag
Op de website van middelpunt.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden - zonder dat hierbij bezoekers geïdentificeerd worden. U kunt dan denken aan de meest gevraagde pagina's of veel gebruikte zoekwoorden. Doel hiervan is om onze website te optimaliseren.

Nieuwsbrief verzending
Indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich uitschrijven door middel van een link in de nieuwsbrief.

Middelpunt en andere websites
Op www.middelpunt.nl treft u een aantal links aan naar andere websites. Stichting Platform Goudsberg, Middelpunt van Nederland draagt geen verantwoordelijkheid voor de omgang met uw gegevens door die partijen. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement - indien aanwezig - van de site die u bezoekt.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze uiteraard aan ons richten.