Wandelen-maps

Bepaal eerst waar je je wandelroute wilt beginnen. In het gebied staan 12 informatieborden, aan de randen van het gebied waar in de meeste gevallen ook een parkeerplaats is. Bij de volgende knooppunten staan infoborden: 1 (Museum), 2 (station), 3 (Boslaan, begin Buurtbosch), 8 (Koepel), tussen 6 en 12 (Lunterse Boer), 28 (Uilenbos), 29 (’t Hek), 31 (Toegang Middelpunt aan de Hessenweg), 35 (IJzertijdboerderij), 40 (Oostzijde Wekeromse Zand), 48 (Immenweg/Hoge Valksedijk), 56 (50|50 Belmont).

Kies vanaf je startpunt vervolgens een met kleur bewegwijzerde route.

Hieronder worden 3 van die met kleur bewegwijzerde routes en 2 thema routes nader beschreven en op kaart getoond. De routes kunt u downloaden zowel in PDF als GPX formaat.

DOWNLOAD ALGEMENE FOLDER

Wandelroutes

ROUTE BELMONT 2,4 km

RONDJE LUNTERSE BOER 3,4 km

ROUTE UILENBOS 4,6 km

Route Topattracties Goudsberg 8,4 km

Route Wekeromse Zand, IJzertijdboerderij en Middelpunt 13,4 km

Eigen route samenstellen: de routeplanner van Wandelnet

Je kunt ook een eigen route samenstellen door het kiezen van knooppunten waarlangs je wilt wandelen.Je kunt ook via de landelijke organisatie Wandelnet een route samenstellen zoals hieronder is aangegeven.”

</div>

MEER WANDELINGEN IN EDE

Smaakt het wandelen op De Goudsberg naar meer? Kijk dan op Wandelen in Ede met inspiratie en tips voor wandelaars die de omgeving van Ede willen verkennen.