Welkom bij Hotel De Werelt!

Hotel De Werelt beschikt over 125 hotelkamers voor recreanten, toeristen en andere vrijetijdszoekers die komen genieten van de uitgestrekte Veluwse natuur. Je kunt hier onder meer heerlijk wandelen, hiken, wild spotten, fietsen of mountainbiken. Vanuit het hotel loop of fiets je zo het bos in.

Actief genieten van de natuur

De bosrijke omgeving verkennen? Dat kan met fietsen, steps, mountainbikes of elektrische scooters die klaar staan voor gasten. Ook rond De Werelt zelf zijn veel nieuwe mogelijkheden gecreëerd om te genieten van het buitenleven en de prachtige natuur. Soms worden er buiten yogalessen of bootcamps georganiseerd, ook is er een trimbaan en kun je wandelen over een aangelegd bezinningspad.

Ontspannen in het hotel

Ook in het hotel zelf zijn tal van nieuwe faciliteiten gerealiseerd. Zo is er een groot terras aangelegd, zijn er zitjes tussen de bomen en is er een plek om te barbecueën. Ook heeft De Werelt nu een bistro, waar streekproducten de hoofdrol spelen op de menukaart. Relaxen kan in de ontspanningsruimtes of de compacte wellness. Verder kun je een filmpje pakken in onze hotelbioscoop, sporten in onze fitnessruimte of een boek lezen in de sfeervolle bibliotheek.

www.dewerelt.nl

Locatie KENMERKEN

ConferentieruimteJa
VergaderruimtesJa
Daglicht in ruimteJa
Horeca en recreatie mogelijkhedenJa
CapaciteitAantal
Kleine en grote groepen10 tot 600 personen
Flexibele zalen15
Hotelkamers127

Contact

HOTEL DE WERELT
Westhofflaan 2
6741 KH Lunteren