Parkhotel Restaurant Hugo de Vries

Hotel Hugo de Vries in Lunteren is een prachtige locatie op de Veluwe om te overnachten, te vergaderen of te trouwen! Dankzij onze speerpunten ‘kwaliteit’ en ‘gastvrijheid’ en de vele jaren ervaring, is ons team in staat voor u een bijzonder verblijf te organiseren. Waarbij alles tot in de details klopt en professioneel wordt aangepakt. Beleef het zelf. Wij staan voor u klaar. De kamers en suites in ons hotel zijn perfect voor speciale gelegenheden. Met het aanbod van 38 kamers is er voor iedereen een geschikte accommodatie. Ook zeer geschikt voor het onderbrengen van uw personeel en zakelijke klanten. Parkhotel Hugo de Vries is gespecialiseerd in volledig verzorgde en gezellige groepsvakanties in eigen land:

  • Goede en wisselende keuken, rekening houdend met speciale dieetwensen
  • Aantal badkamers zijn voorzien van verhoogde toiletten en goed toegankelijke douche met beugels voor rolstoel- en rollatorgebruikers
  • Naast volledig verzorgde arrangementen is het ook mogelijk om uw vakantieweek volledig op maat samen te stellen.

Vergaderen op de Veluwe

De diverse vergaderruimtes, cursusruimtes en trainingsruimtes in ons hotel hebben een zeer sfeervolle en warme ambiance. En door de groene, landelijke ligging leent Parkhotel Hugo de Vries zich uitstekend voor creatief, inspirerend en ‘net even anders’ vergaderen. Benieuwd? Bekijk dan alvast een aantal voorbeeldarrangementen op onze website.

Bedrijfsfeesten en events

Parkhotel Hugo de Vries is een unieke locatie in Lunteren waar u voor een betaalbare prijs een personeelsfeest, vergadering of meeting kan houden. Dankzij onze vele jaren ervaring is ons team in staat een bijzonder event voor u te organiseren. Waarbij alles tot in de details klopt en professioneel wordt aangepakt. Kom gerust langs om samen door te spreken hoe u het event voor u ziet. Wij maken graag een offerte op maat.

LOCATIE KENMERKEN

ConferentieruimteJa
Flip-overJa
Daglicht in ruimteJa
Beamer/projectorJa
CapaciteitAantal
Aantal zalen2
Aantal kamers2

Contact

Parkhotel Restaurant Hugo de Vries
Dorpsstraat 13
6741 AA Lunteren