Adverteren

Stichting Platform Goudsberg, Middelpunt van Nederland werkt samen met diverse organisaties in en rondom Lunteren. Gemeenschappelijk doel is het Goudsberggebied met o.a. het Middelpunt van Nederland op de kaart zetten, zowel voor de toeristische sector als voor de congressector.

De website www.middelpunt.nl is toegespitst op de behoefte van (potentiële) zakelijke en recreatie bezoekers van Lunteren en omgeving. De interesse in dit gebied als reisbestemming is al aanwezig bij de websitebezoeker. Door middel van een advertentie brengt u uw organisatie, evenement, arrangement, product, e.d. extra onder de aandacht van onze websitebezoekers. Hiermee vergroot u de kans dat deze websitebezoekers uw organisatie bezoekt of boekt.

Goudsberg, Middelpunt van Nederland heeft een totaal vernieuwde website. De website is responsive, wat inhoudt dat de website zich aanpast aan het scherm van de bezoeker. Daarnaast is hij uitgerust met allerlei nieuwe features.

Bereik 80.000 bezoekers in 2017, die gemiddeld ruim een minuut meerdere pagina’s bezochten. Er vonden 2500 conversies plaats (downloads, nieuwsbriefinschrijvingen enz.).

Doelgroep: Inwoners gemeente Ede en (zakelijke) toeristische bezoekers aan de Veluwe.

Advertentie pakketten

Losse advertentie

Digitaal aanleveren van uw advertentie materiaal | Foto's & Teksten

Maximale uploadgrootte: 12MB
Upload uw logo, foto's en advertentie tekst | Uw kunt max. 5 bestanden tegelijk uploaden tot maximaal 12MB. De volgende bestanden formaten zijn toegestaan: JPG, TIF, PNG, DOC, DOCX, PDF en ZIP.