Adverteren

Stichting Platform Goudsberg, Middelpunt van Nederland werkt samen met diverse organisaties in en rondom Lunteren. Gemeenschappelijk doel is het Goudsberg gebied met o.a. het Middelpunt van Nederland op de kaart zetten, zowel voor de toeristische sector als voor de congressector.

De website www.middelpunt.nl is toegespitst op de behoefte van (potentiële) zakelijke en recreatie bezoekers van Lunteren en omgeving. De interesse in dit gebied als reisbestemming is al aanwezig bij de websitebezoeker. Door middel van een advertentie brengt u uw organisatie, evenement, arrangement, product, e.d. extra onder de aandacht van onze website bezoekers. Hiermee vergroot u de kans dat deze website bezoekers uw organisatie bezoekt of boekt.

Goudsberg, Middelpunt van Nederland heeft een totaal vernieuwde website. De website is responsive, wat inhoudt dat de website zich aanpast aan het scherm van de bezoeker. Daarnaast is hij uitgerust met allerlei nieuwe features.

Bereik 80.000 bezoekers in 2017, die gemiddeld ruim een minuut meerdere pagina’s bezochten. Er vonden 2500 conversies plaats (downloads, nieuwsbrief inschrijvingen enz.).

Doelgroep: Inwoners gemeente Ede en (zakelijke) toeristische bezoekers aan de Veluwe.

Privacyverklaring