| | |

Bijeenkomst GOUDSBERG Recreatieondernemers en LUNTERSE middenstand in 50/50 HOTEL Belmont

Vanwege de corona complicaties waren niet alle genodigden op maandagavond 8 november 2021 aanwezig in het mooie en zeer ruime Ids Schrale theater in hotel Belmont. De 40 ondernemers en stakeholders die wel aanwezig waren, luisterden naar drie boeiende presentaties en reageerden enthousiast op een nieuw flitsend en dynamisch promofilmpje over de Goudsberg, Middelpunt van Nederland. Dit filmpje is geproduceerd door Woudgraaf B.V. en laat perfect het beleven en genieten van jong en oud zien in dit prachtige gebied. De film staat inmiddels op de homepage van www.middelpunt.nl .

In deze nieuwsbrief kunt u alsnog / opnieuw kennis nemen van hetgeen er die avond is gepresenteerd.

Woord van welkom
Wat mevrouw Johanneke Smits, manager front en back office, had willen zeggen (vanwege Corona zat zij in quarantaine thuis) kunt u hier lezen.

Resultaten Platform Goudsberg 2020&2021 en plannen voor 2022
Ab Welgraven en Evert-Jan Moraal keken terug en vooruit. Een korte samenvatting van de tekst en de beelden die daarbij werden gebruikt, zie hier.

Nieuw promofilmpje van iets meer dan 3 minuten
Het filmpje werd getoond en er werd toegelicht wat de ondernemers & middenstanders die het Platform ondersteunen en uiteraard de vier ‘founding fathers’ van het Platform (Buurtbosch, GLK, Gemeente Ede en Museum Lunteren) er mee kunnen zouden kunnen doen.

De wolf is terug op de Veluwe
De presentatie van mw Arlette Klok van Wildwandelen gaf een presentie over de wolf, waarover na afloop flink werd gediscussieerd.

Bezoekersmanagement
Mira Nouwt, adviseur Recreatie & Toerisme gemeente Ede gaf een presentatie die o.a. over hoe je bezoekers kunt ‘sturen’. Haar powerpointpresentatie kunt u hier kennis van nemen.

Lunteren, november 2021