Ga mee op excursie naar het Middelpunt van Nederland!

Loop langs de mooie plekjes in de natuur en de historische bezienswaardigheden/
Op zaterdag 21 april is er speciaal voor donateurs van het Cultuurfonds vanaf 11.00 uur een uitgebreide excursie bij het Middelpunt van Nederland.
Programma

U wordt ontvangen met koffie en thee en een korte film over de Goudsberg. Na een heerlijke lunch met authentieke Lunterse producten neemt een gids u mee langs de mooie plekjes in de natuur en de historische bezienswaardigheden met de volgende activiteiten:
-Bezoek aan het Landschapsobject Hessenhut met aansluitend een boswandeling met een gids naar het Middelpunt van Nederland
-Boswandeling met een gids door het natuurgebied naar de Zandgroeve voor Historie in Beeld met de Tijdlijn Trap.
-Bezoek aan het Rijksmonument Luntersche Buurtbosch en de Uitzichttoren De Koepel. Met een gids kunt u de toren beklimmen.
Een bus brengt u naar de verschillende locaties. Deelnemers die met het openbaar vervoer komen, worden per bus gehaald en gebracht van station Lunteren.
De excursie kost € 25 per persoon, inclusief alle activiteiten en de lunch. Als donateur kunt u 1 persoon extra aanmelden. Voor vragen over het aanmelden kunt u bellen met Mirella van der Velden 020-5206130 m.vandervelden@cultuurfonds.nl.