|

De Groeiversneller Recreatie en Toerisme

Bent u ondernemer binnen de Recreatieve of Toeristische branche en wilt u vernieuwen? Dan kan De Groeiversneller u mogelijk ondersteunen met kennis, netwerk en geld. Dit programma is bedoeld voor de kleine en middelgrote recreatieve of toeristische ondernemer (3 tot 15 fte’s).

De provincie Gelderland stelt financiële middelen beschikbaar om kwalitatieve groei, versterking en vernieuwing in de recreatieve en toeristische branche te stimuleren. U kunt financiële ondersteuning krijgen (een ‘voucher’) als u als ondernemer één van de volgende doelen wilt bereiken:

  • Productontwikkeling die aansluit bij de Gelderse thematische verhaallijnen ‘Kastelen en buitenplaatsen’, ‘Romeinen’ of ‘Hanze’;
  • Versterking van uw onderneming door het verbreden van het aanbod voor meer doelgroepen dan uw huidige;
  • Versterking van uw onderneming door het laten uitwerken van een actuele, nieuwe en kwalitatieve groeistrategie.

De omvang van een voucher Recreatie en Toerisme is minimaal €1.000,- en maximaal €5.000,- (excl. btw). U dient een bedrag van minimaal gelijke omvang zelf te financieren en uitbetaling van de voucher vindt achteraf plaats. Reguliere werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden zijn uitgesloten van financiering. Uitsluitend externe advieskosten komen in aanmerking.

Hoe vraag ik een voucher aan?

Om te kijken of u in aanmerking komt voor ondersteuning via De Groeiversneller vragen wij u de quickscan Recreatie en Toerisme in te vullen. Deze kunt u invullen via deze link. Een business developer van Oost NL gaat vervolgens met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en of een voucher toegekend wordt.

N.B. Er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar. De aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.