|

Hartstocht Winterwalk op de Goudsberg in Lunteren

Wandel samen door het hart van Nederland!

Wandel samen 5, 10 of 15 kilometer mee op zaterdag 25 januari en ontdek het bijzondere gebied de Goudsberg op de Veluwe.
Dol op natuur, wandelen en warme chocomel? Dan is de Winterwalk zeker iets voor jou. En wandelen doe je natuurlijk samen – neem je familie en vrienden mee en beleef een gezellige middag. Met elkaar wandelen we door het exacte middelpunt van Nederland: het hart, een hele bijzondere plek waar we vanzelfsprekend bij stilstaan. Samen streven we naar een sponsorbedrag van €15.000. Dit geld halen we op voor een gezond hart voor iedereen, want een gezond hart is niet voor iedereen vanzelfsprekend. 

Wandel met ons mee recht door het hart van Nederland! We vieren het leven en we luiden het einde van de donkere januari maand in met een bijzondere wandeling op de Veluwe. Kleed je warm aan en kies een van de drie wandelroutes: 5, 10 of 15 kilometer. De Goudsberg ligt precies midden in het hart van Nederland. Een uniek en bijzonder wandelgebied met een rijke historie. Op de route, die dwars door het bos gaat, kom je bijzondere belevingen tegen zoals het geografische hart van Nederland, kun je uitkijktoren “de Koepel” beklimmen voor een adembenemend uitzicht en loop je langs prehistorische akkers en zandverstuivingen. Na de wandeling wacht je een warm onthaal bij 50/50 Hotel Belmont. We sluiten de dag gezellig af met een warm drankje & hapje, vuurkorven, marshmallows en sfeervolle muziek.

 
Meld je aan via de website van de Hartstichting. Klik hier: Wandel mee

Start & Finish: 50/50 Hotel Belmont in Ede
Wanneer: zaterdag 25 januari tussen 13:00-18:00
Deelname: €15,- volwassenen / €10,- voor kinderen (vanaf 4 jaar)
Afstanden: 5, 10 of 15 kilometer
Wandelroutes: klik hier voor meer informatie

Met wie wandel jij deze prachtige winterse en gezellige wandeling?
Schrijf je vandaag nog in voor de 5, 10 of 15 kilometer en steun de Hartstichting!