Wandelen

Bepaal eerst waar je je wandelroute wilt beginnen. In het gebied staan 12 informatieborden, aan de randen van het gebied waar in de meeste gevallen ook een parkeerplaats is. Bij de volgende knooppunten staan infoborden: 1 (Museum), 2 (station), 3 (Boslaan, begin Buurtbosch), 8 (Koepel), tussen 6 en 12 (Lunterse Boer), 28 (Uilenbos), 29 (’t Hek), 31 (Toegang Middelpunt aan de Hessenweg), 35 (IJzertijdboerderij), 40 (Oostzijde Wekeromse Zand), 48 (Immenweg/Hoge Valksedijk), 56 (50|50 Belmont).Kies vanaf je startpunt vervolgens een met kleur bewegwijzerde route. Langs welke bezienswaardigheden deze route loopt is beschreven op de wandelfolder. Je kunt ook een eigen route samenstellen door het kiezen van knooppunten waarlangs je wilt wandelen.Je kunt ook via de landelijke organisatie Wandelnet een route samenstellen zoals hieronder is aangegeven.”

DOWNLOAD ALGEMENE FOLDER

Stel je route samen door het aanklikken van knooppuntnummers waarlangs je wilt wandelen. Je kunt ook knooppuntnummers overslaan. Als je je begin en eindpunt hebt bepaald ga dan naar de rechterzijde van het venster van Wandelnet waar de gekozen knooppunten onder elkaar zijn vermeld en scrol (aan die rechterzijde) naar beneden totdat je het symbool ‘Pijl naar beneden (liefst het symbool vermelden)’ ziet, daarop klikken. Er verschijnt een nieuw venster met daarin de route en als je naar rechts scrolt verschijnt een keuzemenu

Meer wandelingen in Ede

Smaakt het wandelen op De Goudsberg naar meer? Kijk dan op Wandelen in Ede ​met inspiratie en tips voor wandelaars die de omgeving van Ede willen verkennen.

Smaakt het wandelen op De Goudsberg naar meer? Kijk dan op Wandelen in Ede (met link naar http://www.wandeleninede.nl) met inspiratie en tips voor wandelaars die de omgeving van Ede willen verkennen.