Theehuis Grootveen

Theehuis Grootveen is een familiebedrijf dat wordt gerund door Gerrit Hoogenraad die in drie jaar tijd een schuur waarin koeien stonden renoveerde tot een nostalgisch en sfeervol theehuis.

Theehuis Grootveen is gelegen in een grote schuur op het erf van een boerderij. Deze schuur heeft aparte sanitaire voorzieningen en is een mooi ouderwets ingerichte ruimte waar u kunt genieten van een heerlijk bakje koffie, thee, fris of een biertje. Ook voor kinderen is onze locatie uiterst geschikt want u kunt uw kroost ten alle tijden in de gaten houden. Vanaf elke zitplaats op het uitgebreide terras is er zicht op een groot terrein en een open ren met allerlei dieren, in de toekomst komt er ook een grasveld met een speeltuintje

Bij Theehuis Grootveen willen wij vooral de mensen onze kwaliteiten en zorg laten zien, waar zij onder het genot van een kopje koffie of thee hun verhalen kunnen delen en zo kunnen genieten van onze gastvrijheid. Het Theehuis is met name gericht op basis van verschillende, unieke mensen met ieder hun eigen verhaal.

Theehuis Grootveen is bij uitstek de favoriete plek voor de echte natuurliefhebber en is een unieke en sfeervolle locatie om een kopje koffie of thee te drinken en van onze overheerlijke huisgemaakte appeltaart genieten of om een borrel of een feestje te geven. U kunt ook op afspraak ook eens van onze High Tea, luxe lunch genieten vanaf min 10 personen.

Ons bezoek adres
Goorsteeg 54 a,
6718TA Ede.
Telefoonnummer: 06-53781261
Bezoek onze website