Groepsaccommodatie De Wildwal

De Wildwal groepsaccommodatie in Lunteren grenst direct aan het Luntersche Buurtbosch en het gehele Goudsberggebied. Zij beschikken over 3 moderne groepsverblijven die rolstoeltoegankelijk zijn en de accommodaties zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een familieweekend, schoolkamp of training. Lunteren ligt op de Veluwe en is uitstekend bereikbaar. De omgeving is zeer kindvriendelijk. De gezonde, bosrijke streek geweldig om te wandelen en fietsen. Als school, bedrijf, vereniging of familie bent u 12 maanden per jaar welkom op De Wildwal. Naar keuze verblijft u op basis van zelfverzorging of geheel verzorgd.

Mogelijkheden groepsaccommodatie

Deze moderne groepsaccommodatie bestaat uit 3 aparte huizen:

Welk huis voor u het meest geschikt is, hangt af van de grootte van uw groep. U kunt de 3 groepsverblijven volledig huren of per accommodatie. De 3 verblijven samen hebben plaats voor maximaal 190 personen. Rond de vakantiehuizen ligt een groot terrein met veel buitenmeubilair en grote speelvelden.

Zelfverzorging wat is dat?

De arrangementen zijn op basis van zelfverzorging. Elke groepsaccommodatie beschikt over een moderne keuken met alle apparatuur die u nodig hebt. Wilt u met uw vereniging, familie of collega’s een barbecue houden? Dat is geen enkel probleem. Er is volop ruimte rond elk verblijf.

Kindvriendelijk en diervriendelijk

Groepsaccommodatie De Wildwal is een veilige omgeving die zeer geschikt is voor kinderen. Zo heeft elk huis een eigen speelplaats, een speelveld met speeltoestellen en een volleybalnet voor beschermd sporten en spelen. Doordat het complex direct aan het bos en buiten het dorp ligt, kunnen kinderen en dieren ook buiten ons terrein veilig wandelen, fietsen en zwemmen. En als u dit van tevoren overlegt, mag u zelfs uw hond meenemen.

Voordelen van groepsaccommodatie De Wildwal

Tijdens uw vakantie of familieweekend wilt u het graag naar uw zin hebben. De medewerkers van De Wildwal doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben wij onze belangrijkste pluspunten voor u onder elkaar gezet:

 • Centraal gelegen op de Veluwe
 • Uitstekend bereikbaar
 • 12 maanden per jaar open
 • Geheel verzorgd of zelfverzorging
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kindvriendelijke omgeving
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Gastvrij
 • Huisdieren in overleg welkom
 • Omgeving met veel attracties
 • Podium met vaste audio- en videoapparatuur
 • Wifi in elke groepsaccommodatie

Leuke uitstapjes in de omgeving

Op de Veluwe is het goed toeven. U beleeft een onvergetelijk familieweekend of reünie. Naast onze sfeervolle groepsaccommodaties zit u ook in een ideale omgeving voor leuke uitstapjes. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een survival in het Luntersche Buurtbosch, een huifkartocht door het Goudsberggebied of een bezoek brengen aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Meer festiviteiten vindt u op de webpagina met tips voor leuke uitjes. Daarnaast is de prachtige natuur in de directe omgeving fantastisch om te ontspannen. De eigenaren de familie Luchies wenst u een fijn verblijf!